ANKARA / ALTINDAĞ - Şehit Resul Ekrem Gökdoğan Anadolu Lisesi

Mrt

Şubat ayı proje etkinliğimiz "Deyimler ve Atasözleri Okumaları"ı tüm sınıf düzeylerinde gerçekleştirildi. Türk Dili ve Edebiyatı zümresi öğretmenleri tarafından derslerde öğrencilere deyim ve atasözü anlatma, resimleme etkinlikleri yapıldı. Dîvânu Lugâti't-Türk’ten seçilen atasözlerinin günümüz Türkçesine aktarılmış halleri öğrenciler tarafından resmedildi. Öğrencilerimizin eserleri okul panomuzda sergilendi.

Şbt

Öğrencilerimiz Pınar AKMAN SİVRİ öğretmenimizle mutfağa yolculuk e- twinnig çalışmalarına başladılar.

Şbt

06/02/2023 yılında meydana gelen büyük yıkıma sebep olan asrın felaketi depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı andık.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 85. lüm yıl dönümünde

Sevgi Minnet ve özlemle Andık.

Altındağ İlçe Belediye Başkanımız Doç. Dr Asım Balcı Okulumuzu Ziyaret Ettiler

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni Şahin CEYLAN öğrencilerimizle kareografi

çalışması yaptılar. Okulumuz Müzik Öğretmeni Sevdal ÖZMEN öğrencierimizle kahramanlık

türkülerini seslendirdi. Hzırladığı zeybek gösterisiyle gönüllerimize hitap ettiler. Oklumuz TDE Öğretmeni

Çiğdem ERKAL Öğrencimizle hazırladıkları Cumhuriyet Oratoryosunu sundular.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel gösteride bulundu.

Ekm

Okulumuz Hizmetli Personellerine Hijyen konusunda Bilgilendirme Yaptık.

Ekm

Okulumuzda Bayrak Töreni öncesi Filistinde katledilen masum siviller için saygı duruşunda bulunduk.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Etemesgut tarih müzesini ziyarete gittiler.

Ekm

16 Ekim dünya gıda günü etkinlikleri gerçekleştirdik.

Altındağ İlçe Tarım Müdürlüğü gıda mühendisleri öğrencilerimize gıda ve suyunu koru başlığı

altnda okulumuzda bilgilendirme yaptılar.

Altındağ Belediyesinin taraımıza sağladığı araçla ASKİ su arıtma tesislerinei ziyarete gittik.

Öğrencilerimiz Ankarada  içme suyunun arıtılması konusunda Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ İvedik tesislerinde

görev yapan çevre mühendisleri ve yetkili personelinden bilgiler aldılar.

Ekm

13 Ekim ankaranın başkent oluşunun 100. yıl dnümünü kutladık.

Ekm

13 Ekim Deprem anı Çk Kapan Tutun tatbikatını  gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine Altındağ Müftülüğü tarafından peygamber efendimizin ve sahabelerinin hayatlarından örnekler ile sırat-ı müstakim hakında bilgiler verildi.

Ekm

Öğrencilerimize kullanılmayan ilaçların değerlendirilmesi ve imhası hakkında bilgi verildi.